Welkom!

Welkom op de blogspot van de Puzzel van de Brugse Poort, een samenwerking tussen organisaties, diensten en bewoners van de Brugse Poort. Op deze blog vind je alle laatste nieuwtjes over de Puzzel, foto's, het Charter voor de Brugse Poort en zo veel meer. Op de hoogte blijven is eenvoudig: geef hieronder je emailadres in en je ontvangt meteen een bericht als er een nieuwe post is. Voor meer info over de Puzzel één adres: puzzelbrugsepoort@gmail.com.

donderdag 20 maart 2014

Infoavond over Malem




Kom jij ook meepraten over de verkoop van de kerk en het schoolgebouw van de wijk Malem?

De kerk en het schoolgebouwtje aan de Oudstrijderslaan staan te koop.
Wat komt daar in de plaats?
Aan wie wordt dit verkocht?....

Verschillende organisaties en bewoners die in de wijk wonen of werken, hebben zorgen en vragen
rond deze verkoop. We willen daar, samen met iedereen die Malem een warm hart toedraagt, over praten en de gemeenschappelijke bezorgdheden en vragen bundelen. Wat meer achtergrondinfo vind je alvast hier en onderaan dit bericht.  

Wanneer? Donderdag 27 maart 2014
Hoe laat? 20.00u
Waar? School Het Eiland (Heldenplein)




vrijdag 14 maart 2014

Nieuwe data werkgroep Drugs & Wonen


Ja ja,

stilzitten is een onbekend werkwoord in de Brugse Poort. Kijk maar naar de verschillende werkgroepen van de Precaire Puzzel, die op volle toeren draaien.

De Werkgroep Drugs komt opnieuw samen op woensdag 26 maart om 20.00u, en dat in de buurtbibliotheek in de Blazoenstraat. Opgelet: omdat de bibliotheek op dat moment al dicht is, neem je best de ingang via Tulpstraat 24.


En ook de Werkgroep Wonen vliegt er weer in, meer bepaald op 1 april om 20.00u. De locatie is deze keer boven koffie- & buurthuis Trafiek in het Pierkespark, bij Gregory en Samira.



Voilà, de geïnteresseerden weten waarheen!